• Kontaktujte nás, sme pripravení pracovať pre Vás
  • Adresa: Vaľkovská 2, 080 05 Prešov
  • Telefón +421 905 395 928
 

Blog

Chránime Vaše osobné údaje

Ochrana osobných údajov našich zákazníkov je pre nás veľmi dôležitá. Za týmto účelom sme v súlade so zákonom č. 122/2013 o ochrane osobných údajov prijali primerané technické, organizačné a personálne opatrenia. Medzi ne patrí napríklad aj používanie aktuálneho antivírusového programu, fyzická ochrana počítača pred jeho zneužitím neoprávnenými osobami, ako aj používanie takých dodávateľov služieb (napr. účtovných poradcov a webhostingového providera), ktorí tiež zabezpečia ochranu osobných údajov našich zákazníkov.

Medzi povinnosti, ktoré zákon o ochrane osobných údajov vyžaduje, avšak ktoré sú podľa nás veľmi prísne a ktorých význam nie veľmi chápeme, je registrácia informačného sustému (databáze údajov našich zákazníkov) na Úrade na ochranu osobných údajov. Verejný zoznam udelených registrácií je prístupný na tejto adrese: http://www.dataprotection.gov.sk/buxus/generate_page.php?page_id=1270. Vzhľadom na počet udelených registrácií je jasné, že patríme medzi prvé lastovičky v tejto oblasti a že väčšina spoločností pravdepodobne netuší o tejto povinnosti.

Ak máte podrobnejšie otázky o tom, ako naša spoločnosť spracováva osobné údaje, napíšte nám. Viac informácií o zákonných povinnostiach nájdete na webovej stránke úradu: http://www.dataprotection.gov.sk/buxus/generate_page.php?page_id=92.

Teambuilding na Slovane

teambuilding na slovane

Dnes sme z rekonštrukcie bytu odišli trochu skôr kvôli teambuildingu na Slovane. A bolo to teda fakt super. Najlepší športový zážitok na Slovensku momentálne. Chlapci sa snažili, veď Severstaľ Čerepovec pozarili 3:2, pritom ešte 10 minút pred koncom Slovak prehrával 2:1. Celkom dramatický záver s dobrým koncom:) K tomu treba pripočítať aj profesionálnu organizáciu, rýchle bufety, dobré klobásky a na záver to najlepšie, fanclub Verní Slovanu, ktorí vždy vytvoria skvelú atmosféru a všetkých fanúšikov donútia poriadne povzbudzovať!

Už teraz plánujeme ďalší teambulding. Ten sa uskutoční na našom domácom Handball Team Tatran Prešov:)

Akceptujeme platby vo virtuálnej mene Bitcoin…

Bitcoin

Dnes sme sa stali pravdepodobne prvou stavebnou firmou na Slovensku, ktorá začala akceptovať platby vo virtuálnej mene Bitcoin. Už teraz sa tešíme na prvú praktickú skúsenosť s platbou a sme plní očakávaní, čo nám tento krok prinesie.

Ak Bitcoiny používate, dajte nám o sebe vedieť, pripravíme Vám ponuku a po realizázii diela nám budete môcť zaplatiť časť ceny za dielo aj v Bitconoch.

Ak ste o mene Bitcoin ešte nepočuli, môžete si o nej prečítať tu http://sk.wikipedia.org/wiki/Bitcoin alebo tu https://bitcoins.sk.

Rekonštrukcia jedálne v Bratislave

Dlazba v jedalni

Po necelých dvoch týždňoch sme dnes úspešne odovzdali rekonštrukciu jedálne na Gymnáziu Jána Papánka na ulici Vazovova 6 v Bratislave, ktorú sme získali vďaka tomu, že sme ponúkli najnižšiu cenu. Šlo o osekanie starej dlažby a pokládku novej na cca. 215 m2 plochy. Výsledok práce sme odovzdali bez akýchkoľvek problémov, vád, bez navyšovania ceny a v dohodnutom termíne.

Na stránke gymnázia http://vazka.sk/kontakty nájdete kontakty. Neváhajte tieto kontakty využiť a opýtajte sa na nás, na spoločnosť RECONSTRUCTA, ktorá robila pokládku dlažby v jedálni. Sme si istý, že dostanete pozitívnu odpoveď.

Ako dlho trvá rekonštrukcia bytového jadra

Kupelna

Murované bytové jadro rekoštruujeme za 10 dní.

Postupnosť prác je nasledovná

  1. deň – demontáž umakartového bytového jadra, odvoz odpadu, dovoz stavebného materiálu, začatie murovania stien
  2. deň – dokončenie murovania stien
  3. deň – montáž elektroinštalácie, vodoinštalácie a odpadového potrubia
  4. deň – ukončenie inštalačných prác, osadenie a podmurovanie vane, nalepenie sieťky
  5. deň – obkladačské práce
  6. deň – obkladačské práce
  7. deň – dokončenie pokládky obkladu, montáž sadrokartónového stropu
  8. deň – omietkarské práce
  9. deň – osadenie sanity a doplnkov, maľovanie
  10. deň – drobné dokončovacie práce, príprava na odovzdanie a odovzdanie diela

Kuchynské linky

Kuchynska linka

Kedže pre viacerých našich zákazníkov kuchynské linky na mieru vyrobil pán Michal Dzurík, rozhodli sme sa umiestniť na našej stránke aj niečo z jeho práce. Galériu si môžete pozrieť tu. Ak sa Vám niektorá z kuchynskej linky zapáčila, ozvite sa nám, prípadne priamo pánovi Dzuríkovi na telefónne číslo 0902 626 105 alebo 0905 515 626, prípadne emailom na info@porez.sk. Viac informácii samozrejme nájdete na webovej stránke www.porez.sk.

Kamenárske práce

Kamenarske prace

Kamenárske práce, medzi ktoré patria napr. exteriérové krby, záhradné krby, oporné múry, ploty, piliere a sokle vykonávame v spolupráci s odborníkom Jánom Stachurom, ktorý má v tomto odbore viac ako 25 ročné skúsenosti. Pre viac informácií kontaktujte nás alebo priamo pána Stachuru na čísle 0918 260 670 alebo 0917 855 498, prípadne emailom na kamenar@stachura.sk. Kompletnú ponuku kamenárskych prác vrátane referencií nájdete tiež na webovej stránke www.stachura.sk.

Sadrokartónové alebo murované bytové jadro?

Bytove jadro
Pôvodné umakartónové bytové jadro je asi najkritickejšou časťou bytu. Jeho rekonštrukcia je asi najdôležitejšou časťou prestavby bytu. Jeho rekonštrukcia je pomerne finančne náročná, keďže je zvyčajne spojená aj s výmenou všetkej sanity a nábytku. Z tohto dôvodu ju majitelia bytov starostlivo plánujú. Jednou z otázok, ktoré si treba pred samotným začatím rekonštrukcie zodpovedať je, či bude nové jadro postavené zo sadrokartónu alebo z pôrobetónových tvárnic.

Sadrokartónové jadro

Ide o suchý spôsob výstavby. Proces stavby je rýchly a čistý. Špeciálna konštrukcia je obložená vodeodolnými impregnovanými sadrokartónovými doskami zelenej farby. Medzi dosky sa vkladá minerálna vlna ako zvuková izolácia. Následne sa na sadrokartón lepí obklad.

Murované jadro

Ina rozdiel od sadrokartónového jadra ide o mokrý spôsob výstavby. Proces stavby je dlhší, pracnejší a špinavší. Pri rekonštrukcii sa používajú pórobetónové tvárnice s hrúbkou od 5 do 10 cm. Výhodou murovaného jadra je vyššia pevnosť a väčšia zvuková izolácia. Na druhú stranu je jadro murované drahšie ako jadro sadrokartónové.

Bez ohľadu na to, pre ktorý spôsob rekonštrukcie bytového jadra sa rozhodnete, určite sa Vám nové jadro bude oveľa viac páčiť, bude zdravšie, hygienickejšie, čo ocení tak Vaša rodina, ako aj návšteva.


  • Vaše otázky radi zodpovieme na
    +421 905 395 928