• Kontaktujte nás, sme pripravení pracovať pre Vás
  • Adresa: Vaľkovská 2, 080 05 Prešov
  • Telefón +421 905 395 928
 

Iné

Chránime Vaše osobné údaje

Ochrana osobných údajov našich zákazníkov je pre nás veľmi dôležitá. Za týmto účelom sme v súlade so zákonom č. 122/2013 o ochrane osobných údajov prijali primerané technické, organizačné a personálne opatrenia. Medzi ne patrí napríklad aj používanie aktuálneho antivírusového programu, fyzická ochrana počítača pred jeho zneužitím neoprávnenými osobami, ako aj používanie takých dodávateľov služieb (napr. účtovných poradcov a webhostingového providera), ktorí tiež zabezpečia ochranu osobných údajov našich zákazníkov.

Medzi povinnosti, ktoré zákon o ochrane osobných údajov vyžaduje, avšak ktoré sú podľa nás veľmi prísne a ktorých význam nie veľmi chápeme, je registrácia informačného sustému (databáze údajov našich zákazníkov) na Úrade na ochranu osobných údajov. Verejný zoznam udelených registrácií je prístupný na tejto adrese: http://www.dataprotection.gov.sk/buxus/generate_page.php?page_id=1270. Vzhľadom na počet udelených registrácií je jasné, že patríme medzi prvé lastovičky v tejto oblasti a že väčšina spoločností pravdepodobne netuší o tejto povinnosti.

Ak máte podrobnejšie otázky o tom, ako naša spoločnosť spracováva osobné údaje, napíšte nám. Viac informácií o zákonných povinnostiach nájdete na webovej stránke úradu: http://www.dataprotection.gov.sk/buxus/generate_page.php?page_id=92.

Teambuilding na Slovane

teambuilding na slovane

Dnes sme z rekonštrukcie bytu odišli trochu skôr kvôli teambuildingu na Slovane. A bolo to teda fakt super. Najlepší športový zážitok na Slovensku momentálne. Chlapci sa snažili, veď Severstaľ Čerepovec pozarili 3:2, pritom ešte 10 minút pred koncom Slovak prehrával 2:1. Celkom dramatický záver s dobrým koncom:) K tomu treba pripočítať aj profesionálnu organizáciu, rýchle bufety, dobré klobásky a na záver to najlepšie, fanclub Verní Slovanu, ktorí vždy vytvoria skvelú atmosféru a všetkých fanúšikov donútia poriadne povzbudzovať!

Už teraz plánujeme ďalší teambulding. Ten sa uskutoční na našom domácom Handball Team Tatran Prešov:)

Akceptujeme platby vo virtuálnej mene Bitcoin…

Bitcoin

Dnes sme sa stali pravdepodobne prvou stavebnou firmou na Slovensku, ktorá začala akceptovať platby vo virtuálnej mene Bitcoin. Už teraz sa tešíme na prvú praktickú skúsenosť s platbou a sme plní očakávaní, čo nám tento krok prinesie.

Ak Bitcoiny používate, dajte nám o sebe vedieť, pripravíme Vám ponuku a po realizázii diela nám budete môcť zaplatiť časť ceny za dielo aj v Bitconoch.

Ak ste o mene Bitcoin ešte nepočuli, môžete si o nej prečítať tu http://sk.wikipedia.org/wiki/Bitcoin alebo tu https://bitcoins.sk.


  • Vaše otázky radi zodpovieme na
    +421 905 395 928